Home
VLASTA WILD

Jak její jméno napovídá, jako bájná Vlasta, bude na vás útočit svým osobním šarmem, nespoutanou vášní a přirozeným nenuceným humorem. Když se vyřítí na jeviště je to doslova uragán-proto její druhé jméno Divoká.
Vlasta jako jedna zmála travesti umělkyň jen nestojí a neotvírá pusu na playback v rádoby dokonalé kopii dané zpěvačky. Její trumf je v tom, že každá její postava je jiná.
Dá jí duši a vnukne život, takže nejde jen o bezduché předvádění kostýmu, ale o příběh který hraje před publikem. Nutno podotknout že její divadelní průprava se opravdu nezapře. Její repertoár je opravdu obsáhlý.
Od zpěvaček známých i neznámých, skladeb dávno zapomenutých až po současné hity. Dokáže si poradit s každým stylem i žánrem. Má tolik nápadů, že žádné její vystoupení není stejné. Navíc dokáže diváka vtáhnout do děje a to doslova takovým způsobem že máte pocit, jako by to bylo předem připraveno, ale to je omyl .

Jejím velkým darem je schopnost přirozené improvizace kdy si vybere z publika sedícího diváka kterého doslova vyburcuje k tomu, že s ní před zraky všech přítomných vystoupí na jevišti, avšak v její režii, kdy roli a kostým mu určí ona sama.

Co říci závěrem? Vlasta nikoho nekopíruje ani nenapodobuje, je to prostě Vlasta Wild-originál. Přesvěčte se sami,nebudete litovat a jistě mi dáte za pravdu. S Vlastou se rozhodně nudit nebudete.

Další informace získáte na soukromých stránkách, dále také na mém profilu na FACEBOOKU

©2003-2018 by Crazy Goddess a Daniel Němec